Jag hade äran att göra Veronicas och Jonas bröllopstårtor i början på augusti. Jag gjorde en våningstårta som var både laktosfri, glutenfri och äggfri. Jag gjorde också några "vanliga" runda tårtor. Överst på våningstårtan skulle ett kristallhjärta stå. Tårtorna var gjorda på ljusa tårtbottnar fyllda med vitchokladmousse och hallonmousse. De var spacklade med smörkräm och täckta med sp. Dekorationerna var gjorda i flowerpaste och smält socker. Smörkrämsreceptet är härifrån. Det är ett recept som är mycket lättspacklat och som håller bra som underlag. Receptet kommer längst ner i inlägget.
Smörkräm med marshmallowfluff
250 g smör
0,5-3 dl florsocker
1/2 burk marshmallowfluff på burk2-3 msk ovispad grädde
2-3 msk vaniljsocker
Vispa smöret på låg hastighet i 15-20 minuter, tillsätt florsocker och vispa 5 minuter. Tillsätt marshmallowfluff och vispa 5 minuter. Tillsätt grädde och vispa 5 minuter. Blanda tillsist i vaniljsockret.