tag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.comments2023-10-05T19:12:19.755+03:00Clina SvenskonCarinahttp://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comBlogger1221125tag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-83768224911162511852023-10-05T19:12:19.755+03:002023-10-05T19:12:19.755+03:00Ops! Står ju i receptet Ops! Står ju i receptet Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-17273794042030454002023-10-05T19:11:17.181+03:002023-10-05T19:11:17.181+03:00Går det bra att frysa kakan?Går det bra att frysa kakan?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-68127108753536776912020-12-17T15:10:16.392+02:002020-12-17T15:10:16.392+02:00Hej, Vad är memma malt? hur ser det ut när man köp...Hej, Vad är memma malt? hur ser det ut när man köper det? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-48673173890237177532019-11-14T19:35:09.286+02:002019-11-14T19:35:09.286+02:00Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Ja...Hej!<br />Julklappstips från en fattig student <3<br />Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50<br />Dessa är mina favoritbutiker<br /><br />Campadre:<br />https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817<br /><br />Lyko:<br /> https://referme.to/9vACAmo<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-84899272541291846002018-04-05T17:06:06.117+03:002018-04-05T17:06:06.117+03:00Hur har du gjort marsipanplattan? Går det att köpa...Hur har du gjort marsipanplattan? Går det att köpa marsipanplatta någonstans?Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-16333340158534934512017-06-22T22:18:47.880+03:002017-06-22T22:18:47.880+03:00Och en fråga till. Låter du mousse med gelatin för...Och en fråga till. Låter du mousse med gelatin först stelna i kylskåpet före du fyller tårtan med den? Tänker att det kan fås ett tjockare lager på så sätt?Erikahttps://www.blogger.com/profile/08532273972415004479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-25789533936918357952017-06-22T12:23:19.491+03:002017-06-22T12:23:19.491+03:00Hej, Vilken jordgubbsmousse har du använt i detta ...Hej, Vilken jordgubbsmousse har du använt i detta recept, din från "tårtfyllningar" eller Toves dit man kommer via länken som går via limemoussen. Vore tacksam för snabbt svar :)Erikahttps://www.blogger.com/profile/08532273972415004479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-19511531460452718262017-04-21T12:14:33.569+03:002017-04-21T12:14:33.569+03:00Vad rekommenderar du till passionsmoussen? Vad rekommenderar du till passionsmoussen? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07465172352354850021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-14509653554249063972017-01-05T21:16:50.467+02:002017-01-05T21:16:50.467+02:00Fantastiskt, säkert "gott" också för dom...Fantastiskt, säkert "gott" också för dom som vill äta ett så vackert verk ;)<br />God fortsättning!Vformhttps://www.blogger.com/profile/15667044979506993428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-20240155147002057702017-01-04T21:18:06.590+02:002017-01-04T21:18:06.590+02:00ojoj har aldrig sett något så fint.hur ska det spa...ojoj har aldrig sett något så fint.hur ska det sparasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-35146281689189907372016-09-17T14:55:13.430+03:002016-09-17T14:55:13.430+03:00Tack! Vågar inte riktigt svara på varför den sjunk...Tack! Vågar inte riktigt svara på varför den sjunker men det kan bero på att ägg och socker vispats för lite. Jag vispar alltid ca 10 minuter, vilket kan kännas lite överdrivet men tårtbottnarna blir fina och höga då. Finns recept och tips här ovanför under fliken tårtskola. Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-25672674144513769272016-09-16T14:30:59.647+03:002016-09-16T14:30:59.647+03:00Va fiin tårta! Får man fråga varför tårtbottnen sj...Va fiin tårta! Får man fråga varför tårtbottnen sjunker ihop på mitten när man srn svänger dem upp och ner? Ett problem jag har... Är annars ovan tårtbagare 😀 <br />Mia Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14728170962576355393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-7851125532072520952016-07-17T11:38:52.436+03:002016-07-17T11:38:52.436+03:00Hejsan! Vart jag än letar hittar jag inte vaniljes...Hejsan! Vart jag än letar hittar jag inte vaniljessens? Har bara vaniljpulver och vaniljarom ��Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17111632157702186107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-75561802763428385292016-07-06T22:47:22.669+03:002016-07-06T22:47:22.669+03:00Vad skulle du rekommendera för fyllning till glass...Vad skulle du rekommendera för fyllning till glasskräm? Tanken är att göra en tårta till 1års kalas ☺Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-64051126883974562082016-07-05T17:06:21.586+03:002016-07-05T17:06:21.586+03:00Testade just, smeten blev dock lite grynig. Vispad...Testade just, smeten blev dock lite grynig. Vispade jag för kort tid? <br />Grädden blev väldigt hård så det var svårt att vispa. Väldigt god dock.Danielnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-67654579143730512462016-07-04T22:20:18.177+03:002016-07-04T22:20:18.177+03:00Här! http://clinasvenskon.blogspot.fi/2011/05/kall...Här! http://clinasvenskon.blogspot.fi/2011/05/kalle-och-hobbe-tarta.html#.V3q2b7iLS00Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-11202135111295852442016-07-04T16:27:53.608+03:002016-07-04T16:27:53.608+03:00Vart är receptet på glasskrämen? Jag kAnske är bli...Vart är receptet på glasskrämen? Jag kAnske är blind ���� mvh idaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17111632157702186107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-89864402635835545842016-06-06T22:27:27.089+03:002016-06-06T22:27:27.089+03:00Så är det :) Kul tips med indiansockret. Det ska j...Så är det :) Kul tips med indiansockret. Det ska jag testa!Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-16233505122397567032016-06-06T22:18:30.921+03:002016-06-06T22:18:30.921+03:00Det låter gott! Vill du annars ha en riktigt somri...Det låter gott! Vill du annars ha en riktigt somrig fyllning så rekommenderar jag jordgubbsmoussen gjord på turkisk yoghurt. Smakar lite som jordgubbsmilkshake :)Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-9738912875017951652016-06-06T10:57:06.943+03:002016-06-06T10:57:06.943+03:00Alldeles super att det finns översätta recept ocks...Alldeles super att det finns översätta recept också, så att när man hellre gör det på svenska så kan man! Örfil är ju dessutom en av de sakerna som är typiskt finskt och riksvenska recept är oftast för kanelbullar. Jag bytte dessutom ut 1 dl av farinsockret i fyllningen till 1 dl indiansocker och bra blev det :)Eva Hussainhttps://www.blogger.com/profile/08638585886712497306noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-24852417411346524992016-06-04T00:12:28.931+03:002016-06-04T00:12:28.931+03:00Hej, tycker du att man kan ha ett lager passionsfr...Hej, tycker du att man kan ha ett lager passionsfruktsmousse och ett lager mangomousse sedan smörkräm med passionsfruktsarom i utan på? Tänkte göra en frisk somrig tårta, sedan blev jag så inne på att spritsa hela tårtan med rosor av smörkräm. <br />Eller har du något annat förslag du tycker blir bättre.? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-37735643963590813492016-04-20T14:22:02.030+03:002016-04-20T14:22:02.030+03:00Roligt att höra :)
CarinaRoligt att höra :)<br />CarinaCarinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-87419531674712586002016-04-20T10:52:22.510+03:002016-04-20T10:52:22.510+03:00Hej! Vi har startat ett företag som säljer matprod...Hej! Vi har startat ett företag som säljer matprodukter via nätet - många av våra produkter är unika på den svenska marknaden. Bl.a. säljer vi molekylära pärlor som förhöjer både smak och utseende på varje måltid! Gå gärna in på vår sida, www.gastronauts.se , och titta runt.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/05003665342162052640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-9771721934644480222016-04-20T00:23:17.714+03:002016-04-20T00:23:17.714+03:00Fantastisk glasstårta! Mitt barnbarn skulle älska ...Fantastisk glasstårta! Mitt barnbarn skulle älska den. Tack för tipset:-)<br />TittiTittis trädgårdhttps://www.blogger.com/profile/07539824532091966833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-48690721531074072552016-04-18T16:16:50.770+03:002016-04-18T16:16:50.770+03:00Det blev väldigt bra. Jag var inte ute i så god ti...Det blev väldigt bra. Jag var inte ute i så god tid, så jag ställde den i frysen en stund för att kyla ner den. En timme tror jag, gäller att kolla så den inte fryser. Det gick bra att vispa sen. Återstår bara att se om hela tårtan blir god :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11871260649366506603noreply@blogger.com