31 december 2012

Året som gått

 Januari
 Budapestrullen blev en stor favorit och hör till toppen av favoriterna smakmässigt i år!

Februari
Blixtentårtan blev en personlig favorit i februari. Det är någonting med den som tilltalar mig extra mycket. Dessutom innehåller den en av de godaste tårtfyllningarna som finns: jordgubbsmousse! 

Mars
Marsfavoriten måste bara vara ishockeytårtan. Den tog mig många timmar att göra, men jag blev också mycket nöjd med den.

April
 Vår lilla prinsessa firade sin 3-årsdag med Lilla prinsessan-tårta. Helt klart en favorit, både till utseendet och innehållet. Fyllningen bestod av två riktigt fräscha fyllningar: kokosmousse och lemoncurdmousse.

Maj
 I maj hade missionsträffen våravslutning och jag fick bjuda mina "stickantantor" på tårta med tema! Den här hade jag drömt om att få göra länge så när chansen kom var jag inte sen att ta den :)

Juni
 Elsas mumintårta får bli favoriten i juni.

Juli
 Det här var ett svårt val. I juli fanns det så otroligt många favoriter. Men valet föll tillslut på den här choklad och hallonpannacotta-tårtan. Maken till god tårta är svår att hitta! Den här ska ni absolut göra någon gång i ert liv!

Augusti
 Oj oj! Här var det också otroligt svårt att välja. Det blev många tårtor även i augusti. Valet föll iallafall på den här doptårtan/födelsedagstårtan. Tycker om den blå färgen och den söta babyn.

September
 September innehöll också en del tårtor. Den här tyckte jag om med sina vackra färger och söta igelkottar.

Oktober
 Oktobermånads favorit blev denna nyckelpigstårta eftersom den var så rolig att göra :)

November
Novemberfavoriten blev helt klart Walters Pippitårta. Tror att jag själv är minst lika förtjust i Pippi som barnen är :)

December
 Det här var ett lätt val. Årets pepparkakshus blev ett projekt tillsammans med äldsta fröken och oj så roligt vi hade.

Nu är årets sista dag här och jag vill tacka er alla för alla uppmuntrande ord och kommentarer jag fått. Det värmer och uppmuntrar till att fortsätta med det jag håller på med! 

Gott nytt år!

 

3 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till dig duktiga flicka

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År Carina!!! Och tack för all inspiration! Önskar dig och din familj allt möjligt gott och trevligt till det nya året! Kram, Michaela

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...