Igår hade jag äran att leverera dessa tårtor till en bröllopsfest i Vasa. Jag fick rätt fria händer med dekorationerna. Bröllopet gick i vitt och grönt så det tog jag fasta på i dekorationerna. Tårtorna är gjorda på
sockerkaksbottnar smaksatta med kakao. De är fyllda med
hallonmousse och
limemousse, spacklade med
creamcheese-frosting och täckta med marsipan. Dekorationerna är gjorda i sp och flowerpaste.
Jättefina bröllopståtor!
SvaraRaderaTack!
RaderaHelt otroligt fina!!!
SvaraRaderaTack Susanna!
RaderaDet är fina tårtor, men nu tänkte jag istället skriv vad DU är vacker på alla bilder! Så glad och strålande, så man blir glad bara av att se dig. :)
SvaraRaderaOj tack! Det var nog en av de finaste kommentarerna jag har fått på bloggen! Tuuusen tack!
RaderaOch de var dessutom jättegoda!
SvaraRaderaRoligt att höra :)
RaderaVilken fin och inspirerande blogg, det syns att du har kul när du bakar :-) Jag har en fråga; din hemmagjorda sockerpasta, hur länge kan man förvara den tror du om man inte gör åt allt på en gång?
SvaraRaderaMan kan nog spara den flera veckor om man håller den inplastad och i lufttät burk i kylskåpet.
RaderaÅh, så vackra!Och vad många de är!
SvaraRaderaTackar!
RaderaDu är oerhört duktig!
SvaraRaderaSåå fina tårtor!!
SvaraRaderaHar du bakat ägg- och glutenfritt nångång?
Isf. har du nåt bra recept? :)
Jo, dock inte i samma recept om det var det du menade. Här finns glutenfria recept: http://www.clinasvenskon.blogspot.fi/search/label/glutenfritt
Raderaoch här finns ett äggfritt: http://clinasvenskon.blogspot.fi/search/label/%C3%A4ggfritt
Joo, det var i samma jag menade.
SvaraRaderaSka iaf. kolla in recepten du länkkade till.
Finns det nån möjlighet att du kan baka både ägg- och glutenfritt på beställning?
Jag frågar bara för "framtiden"..int den närmaste tiden iaf. :)
Inte helt omöjligt :-)
Radera