2 november 2010

Mera minicupcakes


De här små cupcakesen bakade jag till invigningen av vårt nya ssk-rum i Elim. Det är choklad cupcakes med vaniljgrädd-blandning, dekorerade med sugarpaste och marsipan. Receptet är från flickorna och kakorna lyder som följer:

1, 75 dl mjölk
1 tsk vinäger
1,25 dl olja
1,5 dl ljus sirap 
3,5 dl mjöl
1 tsk salt
1 dl kakao
1 tsk bikarbonat

Vispa ihop mjölk och vinäger. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt mjölk-vinägerblandningen varvat med oljan och sirapen. Sätt i formar och grädda i 175 grader varm ugn i ca 10 minuter. Dekorera! 

4 kommentarer:

 1. Åh, ett nytt ssk-rum?! Vi måste verkligen orka oss iväg till Elim nån söndag snart. :-) Det är nog planerat bara orker räcker till nån söndagförmiddag. Verkligen söta cupcakes, lagade själv minivarianten till Felicias dagiskalas. Perfekt för små människor med små munnar. :-) Var hittar du förresten sugarpaste?! Vet hur man fixar en slags sugarpaste av marshmellows, men aningen krångligt. ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag gör egen sugarpaste, men brukar använda ett annat recept än med marshmellows!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag gör egen sugarpaste, men brukar använda ett annat recept än med marshmellows!

  SvaraRadera
 4. Åh, ett nytt ssk-rum?! Vi måste verkligen orka oss iväg till Elim nån söndag snart. :-) Det är nog planerat bara orker räcker till nån söndagförmiddag. Verkligen söta cupcakes, lagade själv minivarianten till Felicias dagiskalas. Perfekt för små människor med små munnar. :-) Var hittar du förresten sugarpaste?! Vet hur man fixar en slags sugarpaste av marshmellows, men aningen krångligt. ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...