16 april 2010

Vatten, vatten ännu mera vatten!

Det blev en annorlunda dag för oss i tisdags. Några av er har kanske läst Vasabladet och sett vad som hänt. På tisdag morgon när jag vaknade hade vi sjöutsikt på alla sidor om vårt hus. Bilderna får tala för sig själva. Vi blev tillsist evakuerade och satta i säkerhet hos mor och far på "fastlandet". När vi åkte över med båt hade vi vatten tio centimeter från trappan. Vi hade dock turen på vår sida och huset klarade sig utan vattenskador. På kvällen kunde Mathias, jag och Iris vada hem, medan Elsa var för tung att bära genom vattnet så hon fick sova hos mommo och moffa. Glad var hon för det! Hon fick ju sova hos morbror och det händer inte varje vecka :o) Vår gård ser ut som ett bombnedslag, men vi är tacksamma för att allt gick så bra som det gick! Verkligt tacksamma är vi till alla brandmän som bar sandsäckar runt vår sockel för att rädda huset!

2 kommentarer:

  1. Oj! Jag läste Vasabladet någon dag senare. Vilken dramatik! Skönt att det redde upp sig och att det inte blev några vattenskador.

    SvaraRadera
  2. Oj! Jag läste Vasabladet någon dag senare. Vilken dramatik! Skönt att det redde upp sig och att det inte blev några vattenskador.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...