29 januari 2010

Carina + Samuelsons = sant

 
Yes! Iris är på god väg! Idag fick jag fnatt och for upp på vinden för att hämta ner vår LP-spelare som otroligt nog inte varit inkopplad på ett tag. Självklart var det mina Samuelsons skivor jag egentligen ville åt. Blev helt ifrån mig när jag äntligen fick lyssna på mina älskade skivor. Alla som känner mig någorlunda bra vet att jag och Samuelsons är oskiljbara (speciellt Mia vet som fick utstå endel av detta när vi var små)! Det bästa med detta hämtande var att Iris blev väldigt ivrig och började digga när musiken kom på. Är ju självklart otroligt stolt över att få överföra min passion för Samuelsons även på vår yngre dotter. Frågan är ju om Mathias är lika stolt :) Jag kan ju inte avsluta denna tradition som jag ärvt av min far. Han är den ni kan skylla på (om det stör er). Det var han som spelade Samuelsons för min mor när de blev tillsammans. Jag har naturligtvis ärvt mitt intresse av honom och måste ju självklart överföra det på våra barn :)

4 kommentarer:

 1. Go Carina! Superbra! Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Läste på fb om LP-skivorna, tänkte att det kanske var nån gammal Frank Ådahl&co du lyssnade på. Men så var det Samuelssons...man blir alldeles nostalgisk! Samma skivor snurrade vid oss då jag var liten.:)

  SvaraRadera
 3. åh så många gånger jag har sett dig ståendes i en soffa med en mikrofon i handen sjungandes till dendär skivan!!!! Känner igen mycket bra!

  SvaraRadera
 4. åh så många gånger jag har sett dig ståendes i en soffa med en mikrofon i handen sjungandes till dendär skivan!!!! Känner igen mycket bra!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...