18 januari 2010

Nya datorn har anlänt!

Äntligen har jag fått min nya dator!!!Som jag har väntat :) Kommer snart med en liten uppdatering av läget här, nu blir det "bara" lite av kvällens händelser! Iris har börjat förflytta sig lite som hon tycker. Ikväll hittade jag henne under köksbordet lekandes med min symaskinstrampa :o) Väldigt lämpligt! Iris hade i alla fall skoj!Elsa hade skoj vääääldigt länge ikväll. Hon putsade diskbänken i flera timmar! Inte illa! Här poserar hon i sin ballerinaklänning som hon absolut skulle ha, efter att faster Tekla hade inbillat henne att hon dansar som en riktig ballerina! Mor fick med andra ord ta till symaskinen och snällt fixa en ballerinaklänning :)

4 kommentarer:

 1. oj hjälp, dendär bilden visar jag INTE för Neah (alltså bilden på Elsa)...för då ska hon ha likadan. Undras om alla juli-06 flickor har fått en extra prinsessgen?

  SvaraRadera
 2. :) Elsa var väldigt mån om att alla hennes vänner (speciellt Neah och Elin) också måste få varsin :) Tror inte att vi varit så hääär prinsessiga nånsin...

  SvaraRadera
 3. nå nu såg Neah bilden iallafall. "ååååååh, så vacker" sa hon i ett enda andetag. Nästa fråga var "vad har hon på fötterna då?"

  SvaraRadera
 4. nå nu såg Neah bilden iallafall. "ååååååh, så vacker" sa hon i ett enda andetag. Nästa fråga var "vad har hon på fötterna då?"

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...