17 september 2010

Lyckligt lottad!

Mor och far har ett par lite motigare veckor bakom sig, speciellt veckan som gått kunde vi tänka oss att hoppa över... Men trots att tillvaron ibland svängs upp och ner kan mor inte låta bli att vara lite positiv. Hon är sååå lyckligt lottad!

Mor har en syster som ibland friserar folk till höger och vänster, men som egentligen jobbar med något helt annat. Mor ringde desperat till denna syster för att få hjälp med kalufsen. Systern ifråga säger obesvärat:
- Vi provar med att klipp imorgon, är du inte nöjd med det kommer jag på nytt i övermorgon och färgar det... Ja men hallååå alltså vilken frissa kommer körande många många kilometer bara för att snygga till systerns hår???

Se´n har mor en till syster som i ur och skur ställer upp vad än det gäller! Hon är världens bästa bollplank när det gäller lektionsplaneringar. Ställer upp på vad som helst och vänder upp och ner på sig själv för att kunna ställa upp som vikarie när mor har behov! Helt fantastiskt!

Se´n har mor en storasyster som tar hand om världens bästa Elsa på dagarna, som ger henne god och näringsrik mat varje dag, som finns där när mor och far inte är där, som aldrig klagar på mors och fars oregelbundna tider, som ger kärlek och omsorg till fler barn än handens fem fingrar! Helt fantastiskt!

Se´n har mor en stor lillebror som alltid har svar på alla praktiska frågor som mor har, allt från att skruva bilar och bygga hus till att kastrera frassar. Se´n ger han också goda råd och lugnar ner när varken mor eller far kan tänka klart! Han hjälper gärna till och fort går det! Han har alltid ett enkelt och rakt sätt att tänka, inget knussel här inte! Helt fantastiskt!

Se´n har mor en liten lillebror som är en fantastisk barnpassare som kommer och hälsar på rätt ofta. Denna lillebror passar då ofta på att städa lite samtidigt som han lockar och pockar med barnen för att få dem på gott humör! Han kommer också gärna på besök i arbetets tecken. Helt fantastiskt!

Tillsist har mor ett par fantastiska föräldrar som ställer upp i ur och skur. Ord kan nog inte beskriva  den tacksamhet som mor och far känner för dessa två! De avstår från bilen en vecka när mor och far har panik, de tar hand om barnen både dag och natt närhelst det behövs! De fixar och donar och gör allt för att vi ska ha det bra. Se´n har mor också ett par fantastiska svärföräldrar som ställer upp så fort det behövs och som kommer körande 80 km enkel väg bara man öppnar munnen och yttrar sig om man kanske eventuellt skulle kunna behöva en extra hand :) Helt fantastiskt!

Tänk om man alla dagar kunde tänka på hur bra man har det istället för att alltid tänka hur uselt allting är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...