4 ägg
6 dl socker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smör
1 center/plopp förpackning
Garnering :
200 gram mjölkchoklad
vispgrädde till servering
Smält smöret, låt svalna. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao och mjöl. Rör till sist ner det avsvalnade smöret.
Smörj och bröa en springform, tryck sedan i alla plopp
och grädda i 175 grader varm ugn i ca 30 minuter.
Smält mjölkchokladen över ett vattenbad eller i micron.
Fördela sedan detta på kladdkakan och ställ den kallt minst 2 timmar innan servering.
Kakan ser jättegod ut! Men vad är plopp för någonting?
SvaraRaderaDet är chokladstänger, kolla länkarna:
SvaraRaderahttp://www.cloetta.se/sv/Vara-varumarken/Plopp.aspx
http://www.cloetta.se/sv/Vara-varumarken/Center.aspx
Jag använde center i min kaka. Det är en rund chokladbit fylld med toffe.
Det är chokladstänger, kolla länkarna:
SvaraRaderahttp://www.cloetta.se/sv/Vara-varumarken/Plopp.aspx
http://www.cloetta.se/sv/Vara-varumarken/Center.aspx
Jag använde center i min kaka. Det är en rund chokladbit fylld med toffe.
Kakan ser jättegod ut! Men vad är plopp för någonting?
SvaraRadera