tag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post4857685610610879340..comments2023-10-05T19:12:19.755+03:00Comments on Clina Svenskon: Glutenfri prinsessbakelseCarinahttp://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-46476061869657667512012-03-11T08:25:17.164+02:002012-03-11T08:25:17.164+02:00Hej igen!
Jag brukar ta lite vad jag har eller ber...Hej igen!<br />Jag brukar ta lite vad jag har eller beroende på fyllningarna vad som passar. Oftast brukar jag blanda vatten med lite socker, eller mjölk och vaniljsocker. Apelsinjuice brukar också passa de flesta fyllningar. Limsa brukar jag ibland använda typ sprite eller jaffa. Lycka till!Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-54245570931142674952012-03-10T17:04:43.761+02:002012-03-10T17:04:43.761+02:00Nu är jag här igen och torterar dig igen med frågo...Nu är jag här igen och torterar dig igen med frågor, senast var det om Pinocchio tårtan. Har nämligen ändrat mig och tänker laga den här glutenfria tårtan istället (med sjöjungfrutårtans fyllningar), alltså med den här sockerkaksbottnen. Undrar bara vad du brukar dränka dina tårtor med, typ den här då med hallon- och kinuskimousse som fyllningar?Annikahttp://www.annikaells.papper.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-63175096008936945192012-01-09T21:37:15.215+02:002012-01-09T21:37:15.215+02:00Skoj :)Skoj :)Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-57526565186038284502012-01-09T18:18:31.174+02:002012-01-09T18:18:31.174+02:00älskar kakanälskar kakanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-57798753449694888452012-01-09T18:17:23.371+02:002012-01-09T18:17:23.371+02:00god tårta älskar dengod tårta älskar denAnonymousnoreply@blogger.com