tag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post432854191009675647..comments2023-10-05T19:12:19.755+03:00Comments on Clina Svenskon: Att fylla en cheesecake eller moussetårtaCarinahttp://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-91684990183785946232014-03-19T08:40:30.308+02:002014-03-19T08:40:30.308+02:00Hejsan!
Tack för en superbra blogg!
En gång nä...Hejsan! <br /><br />Tack för en superbra blogg! <br /><br />En gång när jag gjorde mousse med gelatin (nåt pirkka-recept som brukar vara säkra) så blev det gelatinklumpar i moussen fast jag tyckte att jag blandade ordentligt, har du nån aning om vad jag kan ha gjort fel eller tips på hur man får mousse att lyckas? Gelatinbladen var inte för gamla för det kollade jag. Efter den episoden har jag varit lite skeptisk till gelatin även om det antagligen inte var gelatinets fel :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-52351398385024700852013-02-10T22:54:49.698+02:002013-02-10T22:54:49.698+02:00Toppen, tack så mycket för receptet! :)Toppen, tack så mycket för receptet! :)Salmiakhttps://www.blogger.com/profile/09009021983404004972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-8863911654878061582013-02-09T22:27:05.640+02:002013-02-09T22:27:05.640+02:00Oj det har tydligen trillat bort! Ska genast rätta...Oj det har tydligen trillat bort! Ska genast rätta till!Carinahttps://www.blogger.com/profile/08893118313204850178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-584419137900290645.post-4895060919565798952013-02-09T20:25:12.531+02:002013-02-09T20:25:12.531+02:00Ser jättefint och gott ut.. men var ska grädden me...Ser jättefint och gott ut.. men var ska grädden med? Tillsammans med cremefraiche och yogurt? Skall den vispas?<br /><br />:) Låter som ett toppenrecept iallfall..Salmiakhttps://www.blogger.com/profile/09009021983404004972noreply@blogger.com