Gunilla fyllde år i veckan och jag fick äran att göra hennes tårta. Jag testade att göra en lite annorlunda kant på den här tårtan. Jag har sett den på en del amerikanska tårtor och ville absolut testa detta. Tror att resultaten skulle ha blivit snyggare med sockerpasta men jag tycker ju att det är godare med marsipan så därför gjorde jag den i marsipan. Tycker själv att resultatet blev rätt okej. Tårtan är består av en ljus
sockerkaksbotten gjord på 6 ägg. Den är fylld med
hallonmousse och
chokladkräm och spacklad med
creamcheese-frosting. Den är täckt med marsipan och rosorna är gjorda i sp.
Åhhh snälla, snälla kan du inte berätta hur du gjorde. Sätt det på en del tårtor men inte riktigt fattat hur dom gjort, är ju så snyggt. :)
SvaraRaderaOj, jo kan försöka. Ska sätta ihop en bildbeskrivning så fort jag hinner!
RaderaTusen tack. :)
Raderaden blev ju urfin,har oxå planer på att göra en billowing tårta.
SvaraRaderaHär finns en superbra tutorial
http://thejoyofcake.shutterfly.com/tutorials/4
Din länk fungerar tyvärr inte. :/
RaderaTack! Ska kika på den om jag får den att fungera :)
Radera